Schrijf je in om mee te oogsten

Voor het teeltseizoen 2023 zijn er waarschijnlijk geen oogstaandelen meer beschikbaar. U kunt zich hieronder inschrijven voor de wachtlijst. Als er dit jaar nog plaats is, nemen wij contact met u op. Anders hoort u voor de zomer (het Zomeroogstaandeel), of voor het nieuwe seizoen 2025 van opnieuw van ons.

CSA (Community Supporte Agriculture) Moestuin Oostwaard is goed op dreef. De moestuin wordt nu klaargemaakt voor het nieuwe seizoen: oogstjaar 2024!

Word jij oogstaandeelhouder bij Moestuin Oostwaard? Schrijf je hieronder in.

Partnerorganisaties: Wij eten lokaal, CSA-netwerk.


Moestuin Oostwaard werkt met Community Supported Agriculture (CSA).

Als je geïnteresseerd bent en woont in de omgeving van Oostwaard kun je je inschrijven voor een oogstaandeel. Dit betekent dat je zelf wekelijks gedurende het groeiseizoen, vanaf mei t/m november, je groenten kunt oogsten.

Community supported agriculture

CSA-landbouw betekent dat wij als boer werken voor een gemeenschap van vaste aandeelhouders voor de langere termijn, in dit geval een jaar. Met hen delen we de oogst. De risico’s en kansen worden gedeeld, zowel bij een misoogst als bij een overvloedige oogst.

Onder begeleiding van de tuinder kun je met een oogstaandeel ongeveer 30 weken oogsten en plukken. De oogst voorziet in groenten voor ongeveer 2 volwassenen voor 3 tot 5 dagen per week. 

Vrijwilligers heten wij van harte welkom om mee te werken aan het onderhoud van de moestuin.

We zijn verheugd met de schenking die Oostwaard heeft ontvangen uit het De Winterfonds 2021, van het IVN Vecht & Plassengebied (Instituut voor Natuureducatie) ten behoeve van een eetbare haag rondom de moestuin.

Onze sponsoren

  • IVN Vecht & Plassengebied, De Winterfonds 2021: Een eetbare haag rondom Moestuin Oostwaard. €1000,-
  • Privépersonen
  • Een aantal oogstaandeelhouders